Wie zijn wij

Gastouderbureau Koekeloere is een kleinschalig gastouderbureau in de regio 0512. Wij onderscheiden ons door korte lijnen, persoonlijk contact en hoge kwaliteit. Dit alles tegen een laag tarief. Wij werken niet vanuit een duur pand met dure managers maar werken efficiënt met het belang van kinderen, vraag- en gastouders als uitgangspunt.

Alle gastouders die bij gastouderbureau Koekeloere zijn aangesloten zijn door ons persoonlijk geselecteerd, zijn in het bezit van de juiste papieren en bieden erkende opvang. Hierdoor komen vraagouders in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Gastouderbureau Koekeloere bestaat uit een team van twee medewerkers:

Jacoba Hiemstra – van Houten & Tim Hiemstra
 Jacoba werkt als leerkracht en intern begeleider in het basisonderwijs en heeft in het verleden zes jaar gebruik gemaakt van een gastouder. Inmiddels heeft zij veel kennis opgedaan in het onderwijs en met een aanvullende Masterstudie ‘Specialist Begeleiden’. Met haar ervaringen met een eigen gastouder en haar pedagogische achtergrond is de oprichting van gastouderbureau Koekeloere tot stand gekomen. Zij zal de taak van bemiddelingsmedewerkster op zich nemen. Tim is werkzaam als assistent-controller op een groot bedrijf en heeft daarnaast jaren ervaring in de accountancy en fiscale aangiftepraktijk. Met behulp van deze financiële achtergrond zal hij zich vooral bezighouden met dit gedeelte binnen Koekeloere. Tevens neemt hij het beheer van de website voor zijn rekening.